SMSlån utan ränta

SMS lån utan ränta

Ta smslån utan ränta! Titt som tät så händer det att lönen inte räcker till i slutet av månaden pga oförutsedda utgifter. I dessa situationer så kan det ibland vara bra att kunna ta ett smslån snabbt för att betala den oförutsedda kostnaden. Givetvis så kan det finnas många anledningar till att lönen eller rättare sagt pengarna inte räcker till mot slutet av månaden. Då ska man vara lite påhittig när pengarna är slut så att man kan lösa den akuta situation.

Ta ett smslån utan ränta

Tipset är att ta ett smslån utan ränta! Ta ett SMS lån utan ränta undvik dyra och onödiga dröjsmålsräntor på räkningar som du inte har råd att betala vid tillfället.

SMS lån utan ränta  – gratis smslån

Vad är smslån utan ränta? Finns det SMSlån utan ränta? Ja, nu när smslånemarknaden har utvecklats på senare tid så har det tillkommit många nya smslåneaktörer. Detta bidragit till att konkurrensen har ökat väsentligt bland smslånebolagen som börjat erbjuda nya kunder sms lån utan ränta. Ett smslån utan ränta är s.k gratis smslån, dvs utan ränta och avgifter.

SMS lån utan ränta = sant

För många så kanske det låter för bra för att vara sant, men det är sant att det finns smslån utan ränta, dvs s.k gratis sms lån utan räntor och avgifter. Tack var ett det finns så många smslånbolag så finns också ganska många SMS lån utan ränta. Passa på ifall du är en ny kund då i praktiken låna från alla smslån erbjuder dessa sms lån utan ränta.

SMS lån utan ränta = lånet är gratis?

Yes, smslånet är gratis! Du betalar ju ingen ränta på smslånet och i det flesta fall inga avgifter heller utan du betalar bara tillbaka vad du lånet av bolaget.

Några sms företag brukar tar en liten administrativ avgift på runt 20-50 kr för hanteringen av smslånet. Ifall du funderar på att ta ett smslån utan ränta så rekommenderar vi att du läser de fullständiga villkoren och det finstilta väldigt noga innan du tar SMSlånet utan ränta, speciellt om  inte har råd att betala den administrativa avgiften. Det är även viktigt att läsa det finstilta för att undvika att drabbas av dolda kostnader.

SMSlån utan ränta – vad är haken?

Egentligen så finns det ingen hake då det handlar om att smslåneföretag som vill marknadsföra sina sms lån och vill genom smslån utan ränta få nya kunder och därigenom bygga upp en kundkrets med återkommande kunder. Detta är anledningen till att smslånebolagen bjuder på första lånet och erbjuder smslån utan ränta, dvs första smslånet är gratis.

Tack vare att man kan ta första lånet gratis så lär man känna företaget och ifall man tycker att bolaget är bra så återkommer man med största sannolikhet igen ifall man är i behov av pengar igen.

Hur mycket kan man låna utan ränta?

SMSlånföretagen erbjuder smslån utan ränta upp till 6000 kr – du låna allt ifrån 500 kr upp till 6 000 kr helt utan ränta! SMSlånföretagen erbjuder självklart SMS lån med högre belopp och lån upp till 10000 kr, men tänk på att dessa sms lån inte är gratis utan du får betala vad det kostar att ta just det smslånet.

SMS lån utan ränta = gratis andra gången?

Nej, oftast så är det inte så utan du får betala både ränta och avgifter som gäller för det smslånet. Tänk på att syftet med att första lånet är gratis är för att bolagen vill ha dig som kund och du får en chans att testa bolaget.

Dock så måste ju bolaget på något sätt tjäna pengar och gå med vinst. Därav så skulle det inte riktigt fungera att erbjuda smslån utan ränta andra gången, men många erbjuder återkommande kunder lägre ränta istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.