Vivus.se

Smslån snabbt utan ränta hos Vivus.se

Hos Vivus.se kan man låna upp till 6000 kronor helt ränte och avgiftsfritt första gången man lånar. Givetvis så behöver du inte låna 6000 kr ifall du inte vill det, men lån upp till 6000 kronor är maxgränsen för smslån utan ränta.

Ifall du är en återkommande kund så är det möjligt att låna upp till 10 000 kronor, men då självklart med ränta och avgifter.

Vivus.se erbjuande är ett riktigt bra erbjudande och att kunna låna avgiftsfritt och utan räntor trots att det bara gäller en gång så det kanon.

Vivus.se villkor

De villkor som gäller är; sökanden måste vara minst 18 år, vara svensk medborgare, inneha svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer samt genomgå en sedvanlig kreditprövning.

Första lånet är räntefritt och avgiftsfritt.

Från andra lånet tas en fast ränta ut som baseras på antal dagar och det lånade beloppet. (Exempel, lån 1000 kronor, 30 dagar,100 kr ränta).

Om betalning inte sker enligt villkor tillkommer årlig ränta om 30 %, påminnelseavgift om 60 kronor och en inkassokostnad om 180 kronor. Om betalning inte sker efter kravbrevet tillkommer Kronofogdekostnader om 640 kronor och eventuellt ytterligare 600 kronor för varje år Kronofogden handlägger ärendet. Vivus hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed.